Miksikö juuri WordPress-kotisivut yrityksellesi?

Tarvitseeko tänä päivänä enää vakuuttaa yhdellekään yrittäjälle miten tärkeää on omistaa kunnolliset kotisivut? Toivottavasti ei, sillä esimerkiksi Googlen mukaan jopa 61% kuluttajista tutustuu yrityksen kotisivujen kautta sen tarjoamiin palveluihin sekä tuotteisiin. Se on niin hurja määrä, että jos yrityksesi kotisivut ovat kuraa, kävelee kaksi potentiaalista asiakasta kolmesta kilpailijallesi. Hurja ajatus, eikös?

Yrityksen kotisivut palvelevat asiakkaitasi 24/7. Ne hankkivat yhteydenottoja, tarjouspyyntöjä ja tilauksia kellon ympäri, taukoja pitämättä. Ne toimivat asiakaspalvelijana, joka vapauttaa sinun aikaasi muuhun. Kuluttajat myös arvioivat yrityksesi uskottavuutta kotisivujesi ilmeen pohjalta. Jopa 75% kävijöistä muokkaa mielipiteensä yrityksesi uskottavuudesta pelkästään visuaalisen ulkonäön perusteella. Joten satsaa kotisivuihisi, se on sijoitus, joka maksaa itsensä aina takaisin.

Mikä on WordPress?

WordPress on maailman suosituin nettisivualusta noin 37 % markkinaosuudella (vuonna 2020). Se on avoimeen lähdekoodiin perustuva julkaisujärjestelmä, jonka suosio jatkaa kasvamistaan. Alun perin bloggaajien nettisivualustaksi suunniteltu WP kehittyy jatkuvasti ja juuri se tekee siitä järkevän valinnan myös tulevaisuuden suhteen.

WordPress ei turhaan ole suosittu, sillä sitä on helppo käyttää, helppo mukauttaa ja taivuttaa eri tarkoituksiin. Sen yksi suurimmista eduista on siihen saatavat plugin –lisäosat, joita on tarjolla useita tuhansia ja niillä saat uusia toiminnollisuuksia lisättyä kotisivuillesi. Osa lisäosista on ilmaisia, osa maksullisia. Käyttöliittymän saa myös suomenkielisenä, joka helpottaa sen käyttöä. Ja mikä parasta, WP:llä tehdyt sivut eivät sitoudu mihinkään toimijaan, niissä ei juokse kuukausimaksut (ellei puhuta ylläpitosopimuksista), joten et ole naimisissa minkään yrityksen kanssa.

WordPress-sivuston turvallisuus ja ylläpito

Näemme välillä varoituksia WordPressin tietoturva-asioista. WP-sivustosta voi tehdä hyvin turvallisen noudattamalla ihan perusjärkeä: salasanasi kannattaa vaihtaa säännöllisesti, ota sivustosta varmuuskopiot päivittäin, käytä vain luotettavien kehittäjien tekemiä lisäosia ja päivitä WP ja asennetut pluginit aina uusimpaan saatavilla olevaan versioon. Jos et halua huolehtia näistä asioista itse, osta kotisivujesi tekijältä ylläpito sivustoosi. Näin saat mielenrauhan pienellä kuukausihinnalla. 

Miksikö siis WP:llä tehdyt kotisivut?

Kiteytettynä WordPress on jatkuvasti kehittyvä alusta josta et maksa kuukausimaksuja. WP:n saa suomenkielisenä ja alusta on hyvin looginen ja helppokäyttöinen. Tuhannet lisäosat takaavat sen, että sivustollasi on juuri oikeat toiminnollisuudet. Lisäksi säännöllisellä ylläpidolla alusta on turvallinen käyttää.

Me Katicalla teemme juuri näistä syistä verkkosivut WordPress-alustan päälle. Otathan yhteyttä mikäli tarvitset edulliset ja laadukkaat kotisivut yrityksellesi.

KIRJOITTI: DIGITOIMISTO KATICA

Kotisivut: KATICA.FI | Sähköposti: INFO@KATICA.FI

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on digg
Share on skype