Verkkokauppa yritykselle

Verkkokauppa − aina avoin kauppapaikka

Miten palvella asiakkaita valtakunnallisesti, kellon ympäri ja vuoden jokaisena päivänä? Verkkokaupalla tietenkin! Verkkokauppa on erinomainen ratkaisu kaikille yrityksille, jotka haluavat paitsi palvella asiakkaitaan paremmin, myös lisätä myyntiään. Moitteettomasti toimiva, selkeä verkkokauppa avaa mahdollisuudet joustavaan, ajasta ja paikasta riippumattomaan kaupankäyntiin. Nettikauppa voi joko tukea kivijalkaliikkeesi toimintaa tai olla ainoa ”liiketilasi” − sinä päätät.

Verkkokaupan perustaminen käy kanssamme joustavasti, ja halutessasi saat koko verkkokaupan avaimet käteen -periaatteella. Mikäli nettikaupan tarjoamat mahdollisuudet kiinnostavat, ota yhteyttä. 

Miksi tilata Katicalta verkkokauppa?

Olemme erikoistuneet pieniin ja keskisuuriin verkkokauppoihin. Meiltä saat helppokäyttöisen verkkokaupan räätälöitynä yrityksesi tarpeisiin. Huolehdimme siitä, että kauppasi näyttää houkuttelevalta ja toimii sujuvasti. Ennen tuotannon aloittamista juttelemme yhdessä tarkasti tarpeistasi verkkokaupan suhteen, jonka lisäksi (tarvittaessa) koulutamme sinut käyttämään kauppaa. 

Halutessasi tarjoamme apua myös verkkokaupan sisältöihin, kuten myyviin, hakukoneystävällisesti kirjoitettuihin tuotekuvauksiin ja kategoriateksteihin. Lisäbuustia ja näkyvyyttä uudelle verkkokaupalle voi tuoda esimerkiksi Googlen hakusanamainonnalla, display-mainonnalla tai Facebook-mainonnalla. Ja ethän unohda hyvien tuotekuvien tärkeyttä. Kysy lisää, niin hoidetaan nekin samaan pakettiin.

WooCommerce-verkkokaupat

Kaikki tekemämme verkkokaupat perustetaan WooCommerce-alustalle, joka on ketterä, helppokäyttöinen ja hakukoneystävällinen − ja samalla sekä Suomen että koko maailman suosituin verkkokauppa-alusta. Saat verkkokauppaasi kiinni yleisimmät maksutavat ja logistiikat, ja tarvittaessa runsaasti lisätoiminnallisuuksia kauppasi kasvaessa.

Muita ominaisuuksia

  • Kauppa on täysin responsiivinen
  • Kauppa toimii myös ladattaville tuotteille sekä palveluille
  • Voit luoda kuponkikoodeja, joiden avulla ostajat saavat määrätynlaisia alennuksia
  • Helppokäyttöinen
  • Suomenkielinen
  • Itse alustasta ei tule kuukausimaksuja
  • Kattavat maksutavat sekä logistiikka
Kotisivut yrityksellesi
Suuri verkkokauppatutkimus

Verkkokaupan perustaminen kannattaa

Keväällä 2021 verkko-ostosten määrä kasvoi Suomessa edellisvuoteen verrattuna. Siinä missä keväällä 2020 verkko-ostamista oli lisännyt 26 prosenttia kuluttajista, vuonna 2021 vastaava luku oli 31 prosenttia. Suuren verkkokauppatutkimuksen mukaan verkkokaupan kasvukehitys ei myöskään pysähdy, vaikka pandemiasta päästäisiin. Vuonna 2025 kuluttajat ennakoivat verkko-ostoksille noin 40 prosentin kasvua – voisiko sinunkin yrityksesi saada osansa potista? Nettikauppa on nykyaikainen palvelumuoto, joka ei vaadi yrittäjältä mahdottomia. Pystyt palvelemaan asiakkaitasi joustavasti juuri silloin, kun he sitä haluavat.