Työt

Tinkimättömästi töitä ajan aallonharjalla

Kun tarvitset asiakaslähtöistä, rehellistä ja aidosti tarpeitasi kuuntelevaa yhteistyökumppania, käänny meidän puoleemme. Palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä ympäri Suomen.

Asiakkaitamme mm. SauvO3, Tiliporras, Aalto-Yliopisto, Insinööritoimisto Sulin, Scalaria, Tanssiteatteri ERI, Archipelago-kiinteistövälitys, FullHouse, Koirakampaamo Ilo, Glassmasters, MTS-Service, Laineputki, Hiidenkoti LKV, Axe-Tech, Interfii Ltd, Suomen Ekomatkaajat Oy, Toimiva ry, Ähky-hanke, Seinäjoen Kumi, BCFO, Valomen…

Ihanat asiakkaamme kertovat...

Maarit Keto-Seppälä
Tuottaja, Tanssiteatteri ERI
Read More
Meillä oli lukematon määrä erilaisia toiveita uusille kotisivuille. Sivuille piti saada tietoa meneillään olevista esityksistämme, projekteistamme ja tilausesityksistä - unohtamatta yli 30 vuoden historiaamme. Halusimme, että asiakkaamme löytävät haluamansa tiedon vaivattomasti. Myös sivujen päivittämisen tuli olla mahdollisimman helppoa, koska teemme sitä itse. Yhteistyö sujui Katican kanssa jouhevasti. Hän osasi ottaa huomioon tarpeemme ja toteuttaa ne. Hän myös koulutti meidät päivittämään sivumme. Koska wordpress uusiutuu jatkuvasti eikä meillä ole resursseja seurata muutoksia, tilasimme Katicalta sivuston ylläpidon. Tämä helpottaa työtämme turvaten sivujen toimivuuden. Jos sivujamme päivittäessä olemme tehneet jonkin virheen, on Katicalta saanut nopeasti apua ongelmaan.
Satu Petrelius
Koirakampaamo Ilo
Read More
Digitoimisto Katican kanssa asiointi sujui logon, kotisivujen ja ikkunateippauksien suunnittelun osalta nopeasti. Toiveeni osattiin kuunnella ja työn lopputulos oli sitä mukaan toivotunlainen. Kaikki hoidettiin etänä, mikä myös onnistui erinomaisesti. Vahva suositus mutkattomuuden, ystävällisen ja asiantuntevan palvelun ansiosta!
Maria Ojajärvi
Ekomatkaajat Oy
Read More
Nettisivuprojekti eteni aikataulussa ja sivujen ensimmäinen versio oli varsin nopeasti nähtävillä. Saimme julkaistua nettisivut nopeammin kuin olin odottanut. Sivut ovat todella tyylikkäät ja olen saanut niistä paljon positiivista palautetta. Sain sivuille asioita, joiden olemassaolosta en edes tiennyt. Ne helpottavat paljon yrittäjän arkea. Sain paljon enemmän kuin toivoin, koska nettisivujen tekijä osaa työnsä. Opastus hoitui hienosti etänä ja kaikkiin sähköposteihini olen saanut vastauksen alle aikayksikön. Myös laskun maksamisen jälkeen. Kiitos Katy.
Arto Taponen
Hiidenkoti Oy LKV
Read More
Muutaman vuoden kokemuksella yhteistyöstä Katican Katyn kanssa olen saanut kuvan, että työt hoituu ammattitaitoisesti ja aina sovitussa aikataulussa. Myös luovaa pelisilmää on löytynyt hienosti Hiidenkodin kotisivujen ja mainonnan toteutuksessa. Katyn asiakkaana on tunne, että pitkän linjan yrittäjää on aidosti kuunneltu.
Mika Siitonen
Jarkan Maansiirto Oy
Read More
Kiitos kotisivujen uudelleen luomisesta, nyt ne ovat olleet kovassa käytössä ja toimineet niin kuin pitää. Olemme olleet todella tyytyväisiä julkaisuun.
Sanna Seesvalo
Seesvalo
Read More
Nopea ja ystävällinen palvelu ja huipputulos. Katica on alansa ammattilainen!
Mika Salakka
MTS-Service Oy
Read More
Kotisivujen teko hoitui nopeasti ja taidolla. Olen tyytyväinen, sivut ovat juuri sellaiset niin kuin halusinkin.
Finnogear Oy
Tomi Saareks/Toimitusjohtaja
Read More
Pidämme arvossa Katican ammatillista osaamista, matalan kynnyksen asiakaspalvelua ja sitä, että yhden katon alta löytyy kaikki se osaaminen mitä yrityksemme digitoimistolta tarvitsee. Katsomme isoksi eduksi saumattoman yhteistyön lisäksi sen, että pyytäessämme muokkausta vaikkapa verkkosivuille, saamme Katicalta ehdotuksen jolla muutoksen voi tehdä huomattavasti järkevämmin ja näin ollen säästyy työaikaa sekä rahaa.
Saija Mäkinen
Vahvana huomiseen
Read More
Katy teki nopeasti valmista, ja käytti myös omia hoksottimiaan asiakkaan (minun) hoksottimien puuttuessa. Viimeiset viilaukset hoituivat myös tosi ripeästi. Olen tosi tyytyväinen palveluun ja nopeaan viestintään! Iso plussa vielä ohjeista, jotka sain omaan käyttööni sivujen valmistuttua!
Minna Angeria
Estetiikka Minnaliina
Read More
Huippupalvelu! Sain kaipaamaani apua. Hoitivat homman ammattitaitoisesti ja nopeasti.
Aki Honkanen
SauvO3 Oy
Read More
Päädyimme ottamaan yhteyttä Katicaan yhteistyökumppanimme suosituksesta, koska normaaliin tapaan meillä oli kova tahtotila nopeaan etenemiseen, mutta ei omaa riittävää osaamista visuaaliseen suunnitteluun tai kotisivujen räätälöintiin. Katylta tuli välittömästi useita ehdotuksia yrityksen logoksi ja nettisivut räätälöitiin sovitussa aikataulussa kuntoon. Meidän mielestämme lopputulos on oikein näyttävä, ja voin suositella Katicaa kenelle tahansa, joka painii vastaavien haasteiden kanssa.
Pia Nurmi
Tapahtuuma/Nurmirölli
Read More
Katican toimesta toteutetut kotisivut ovat sellaiset kuin toivoin. Homma hoitui helposti ja nopeasti, minun piti vaan kertoilla mitä teen ja miten haluan minua ja toimintaani kuvailtavan. Suosittelen lämpimästi, ammattitaitoa löytyy!
Janna Jokinen
Waudevilla
Read More
Katican palvelu oli ystävällistä ja nopeaa, toteutus jopa ylitti odotukset.
Previous
Next