Katican palvelut

Palvelut rehellisellä, asiakaslähtöisellä otteella

Katican palvelut ovat sujuvia kokonaisuuksia asiakaslähtöisellä otteella – sinua palvellaan henkilökohtaisesti, ja keskustelet aina tekijän kanssa. Räätälöimme palvelumme yrityksesi tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Pienenä toimistona pystymme myös tarvittaessa reagoimaan nopeallakin aikataululla.

Kotisivut

Katica tekee WordPress-pohjaisia kotisivuja, joita on helppo itsekin jatkossa ylläpitää antamiemme ohjeiden avulla. Halutessasi saat sivuillesi myös sisällöntuotannon, jonka avulla yrityksesi kotisivujen löydettävyys paranee huomattavasti.

Olipa kerran kotisivut, joilla kukaan ei käynyt
WooCommerce-verkkokaupat

Verkkokaupat

Woocommerce on Suomen suosituin nettikauppa-alusta. Sen suosio perustuu toiminnollisuuksien helppokäyttöisyyteen ja luotettavuuteen. Jatkuvasti kehittyvä alusta kasvaa toimintasi mukana, toisin kuin monet muut halvat, kuukausimaksulliset nettikaupat.

Graafinen suunnittelu

Logot, esitteet, käyntikortit, asiakaslehdet ym. graafiset suunnittelutyöt yli 20 vuoden kokemuksella. Toteutan myös paljon kotisivujen sekä verkkokauppojen ulkonäon suunnitteluita. Kysy lisää!

Tarvitsetko logon yrityksellesi?

Sisällöntuotanto

Tärkeiden hakusanojen ympärille suunnitellut tekstit auttavat kotisivujasi & verkkokauppaasi nousemaan selkeästi korkeammalle orgaanisissa hakutuloksissa. Hyvä hakukoneystävällinen teksti on sujuvaa, oikeakielistä ja aina uniikkia. Copy miettii myös tekemänsä hakusanatutkimuksen perusteella sivustolle oikeat otsikot sekä metatiedot.

Mainonta - Google Ads

Google on maailman suurin ja ylivoimaisesti suosituin hakukone, josta haetaan tuotteita ja palveluita Suomessakin miljoonia kertoja päivässä. Hakusanamainonnan idea on yksinkertainen; kun kohderyhmääsi kuuluva asiakas etsii palveluitasi netissä, hänelle näytetään hakua parhaiten vastaavat tulokset. Mainoksesi on näiden tulosten mukana, kunhan mainoskampanja on rakennettu oikein. Maksat vain silloin, kun joku siirtyy verkkosivustollesi tai soittaa yritykseesi mainostasi klikkaamalla. Google-mainonta onkin nopea ja kustannustehokas tapa saada yrityksen verkkosivuille jo kiinnostuneita, potentiaalisia asiakkaita.

Valokuvaus Digitoimisto Katica

Valokuvaus

Kuvaamme yritysasiakkaille mm. liiketiloja, tapahtumia ja erilaisia asiakastilaisuuksia. Lisäksi saat kauttamme tuote- ja henkilökuvaukset, jotka voidaan kuvata joko Piispanristin studiossa, miljöössä tai asiakkaan omissa tiloissa.

Koulutus

Digitoimisto Katican järjestää räätälöityjä koulutuksia esim. kotisivuista, verkkokaupoista, Google-hakusanamainonnasta, graafisesta suunnittelusta jne. Koulutukset järjestetään tilaajan tiloissa (yritykset, koulut, opistot tms.) tai useimmiten etänä Teams-palaverina. Kysy myös yksityiskoulutuksia!

Alihankintana kotisivut yrityksesi palveluihin

Alihankintatyöt

Digitoimisto Katica tekee myös alihankintatöitä eri yrityksille. Haluaisitko esimerkiksi ottaa oman yrityksesi palveluihin kotisivut, mutta talon sisältä ei löydy osaajaa tähän? Tai myykö yrityksesi jo niin paljon, että tarvitsette välillä apukäsiä? Ota yhteyttä!