Kotisivut yritykselle

Kotisivut –yrityksesi koti verkossa 24/7

Kotisivut ovat nimensä mukaisesti yrityksesi koti verkossa; ikään kuin virtuaalinen liiketilasi, jossa voit palvella asiakkaitasi 24/7. Kun potentiaaliset asiakkaat etsivät tietoa tarjoamistasi palveluista verkossa tai haluavat tutustua yritykseesi paremmin, ovat huolella tehdyt kotisivut se paikka, jossa parhaiten voit esitellä osaamistasi. Nykyään asiakkaat ovat yhä laatutietoisempia ja vertailua yritysten välillä ennen ostopäätöstä tehdään paljon; hyvillä kotisivuilla voit vakuuttaa asiakkaan kysymään tarjousta juuri sinun yritykseltäsi.

Miksi Digitoimisto Katica?

Koska meille laatu on aina tekemisen keskiössä, jokainen sivusto tehdään tarkasti ja laadukkaasti. Pienenä toimistona pystymme tekemään sivustot edullisemmin ja nopeammin kuin suuremmat toimistot. Katicassa juttelet myös aina suoraan sivuston tekijän kanssa. Näin voimme yhdessä miettiä parhaimman lopputuloksen yrityksesi tarpeisiin. Katicasta saat laadukkaat nettisivut vaivattomasti ja sovitussa aikataulussa.

Meillä on kokemusta satojen toteutuneiden kotisivun takaa. Niitä on valmistettu kunnille, yliopistolle, hotelleille, ravintoloille, kiinteistövälittäjille, autokorjaamoille jne. Erityisesti palvelumme sopii juurikin pk-yrittäjille.

 Älä enää mieti, tilaa kotisivusi nyt!

Asiakaspalautetta

Minna Angeria
Minna AngeriaEstetiikka Minnaliina
Read More
Huippupalvelu! Sain kaipaamaani apua. Hoitivat homman ammattitaitoisesti ja nopeasti.
Aki Honkanen
Aki HonkanenSauvO3 Oy
Read More
Päädyimme ottamaan yhteyttä Katicaan yhteistyökumppanimme suosituksesta, koska normaaliin tapaan meillä oli kova tahtotila nopeaan etenemiseen, mutta ei omaa riittävää osaamista visuaaliseen suunnitteluun tai kotisivujen räätälöintiin. Katylta tuli välittömästi useita ehdotuksia yrityksen logoksi ja nettisivut räätälöitiin sovitussa aikataulussa kuntoon. Meidän mielestämme lopputulos on oikein näyttävä, ja voin suositella Katicaa kenelle tahansa, joka painii vastaavien haasteiden kanssa.
Satu Petrelius
Satu PetreliusKoirakampaamo Ilo
Read More
Digitoimisto Katican kanssa asiointi sujui logon, kotisivujen ja ikkunateippauksien suunnittelun osalta nopeasti. Toiveeni osattiin kuunnella ja työn lopputulos oli sitä mukaan toivotunlainen. Kaikki hoidettiin etänä, mikä myös onnistui erinomaisesti. Vahva suositus mutkattomuuden, ystävällisen ja asiantuntevan palvelun ansiosta!
Maarit Keto-Seppälä
Maarit Keto-SeppäläTuottaja, Tanssiteatteri ERI
Read More
Meillä oli lukematon määrä erilaisia toiveita uusille kotisivuille. Sivuille piti saada tietoa meneillään olevista esityksistämme, projekteistamme ja tilausesityksistä - unohtamatta yli 30 vuoden historiaamme. Halusimme, että asiakkaamme löytävät haluamansa tiedon vaivattomasti. Myös sivujen päivittämisen tuli olla mahdollisimman helppoa, koska teemme sitä itse. Yhteistyö sujui Katican kanssa jouhevasti. Hän osasi ottaa huomioon tarpeemme ja toteuttaa ne. Hän myös koulutti meidät päivittämään sivumme. Koska wordpress uusiutuu jatkuvasti eikä meillä ole resursseja seurata muutoksia, tilasimme Katicalta sivuston ylläpidon. Tämä helpottaa työtämme turvaten sivujen toimivuuden. Jos sivujamme päivittäessä olemme tehneet jonkin virheen, on Katicalta saanut nopeasti apua ongelmaan.
Mika Siitonen
Mika SiitonenJarkan Maansiirto Oy
Read More
Kiitos kotisivujen uudelleen luomisesta, nyt ne ovat olleet kovassa käytössä ja toimineet niin kuin pitää. Olemme olleet todella tyytyväisiä julkaisuun.
Sanna Seesvalo
Sanna Seesvalo
Read More
Nopea ja ystävällinen palvelu ja huipputulos. Katica on alansa ammattilainen!
Tomi Saareks
Tomi SaareksFinnogear Oy
Read More
Pidämme arvossa Katican ammatillista osaamista, matalan kynnyksen asiakaspalvelua ja sitä, että yhden katon alta löytyy kaikki se osaaminen mitä yrityksemme digitoimistolta tarvitsee.
Saija Mäkinen
Saija MäkinenVahvana huomiseen
Read More
Katy teki nopeasti valmista, ja käytti myös omia hoksottimiaan asiakkaan (minun) hoksottimien puuttuessa. Viimeiset viilaukset hoituivat myös tosi ripeästi. Olen tosi tyytyväinen palveluun ja nopeaan viestintään! Iso plussa vielä ohjeista, jotka sain omaan käyttööni sivujen valmistuttua!
Arto Taponen
Arto TaponenHiidenkoti Oy LKV
Read More
Muutaman vuoden kokemuksella yhteistyöstä Katican Katyn kanssa olen saanut kuvan, että työt hoituu ammattitaitoisesti ja aina sovitussa aikataulussa. Myös luovaa pelisilmää on löytynyt hienosti Hiidenkodin kotisivujen ja mainonnan toteutuksessa. Katyn asiakkaana on tunne, että pitkän linjan yrittäjää on aidosti kuunneltu.
Mika Salakka
Mika SalakkaMTS-Service Oy
Read More
Kotisivujen teko hoitui nopeasti ja taidolla. Olen tyytyväinen, sivut on just niin kuin halusin.
Pia Nurmi
Pia NurmiTapahtuuma
Read More
Katican toimesta toteutetut kotisivut ovat sellaiset kuin toivoin. Homma hoitui helposti ja nopeasti, minun piti vaan kertoilla mitä teen ja miten haluan minua ja toimintaani kuvailtavan. Suosittelen lämpimästi, ammattitaitoa löytyy!
Previous
Next

Kotisivujen tuotanto

Palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä tarjoten kokeneiden ammattilaisten tekemät kotisivut aina yhden sivun ”landing pageista” jopa kymmenien sivujen kokonaisuuksiin. Verkkosivut rakennetaan maailman suosituimman ja tunnetuimman julkaisujärjestelmän, WordPressin, kanssa,

Alkukartoitus

Kartoitamme yhdessä tarpeesi ja suosittelemme sen pohjalta sopivinta ratkaisua.

Haastattelu

Haastattelussa käydään tarkemmin läpi toiveesi kotisivujen suhteen. 

Sisällöntuotanto

Haastattelun pohjalta copy kirjoittaa sivustollesi hakukoneoptimoidut ja mielenkiintoiset tekstit. * Huom. lisäpalvelu.

Tuotanto

Kun yrityksesi kuvat, logo ja tekstit ovat käytössämme pääsemme aloittamaan itse kotisivujen taiton.

Tarkastus

Saatuasi esikatselulinkin pääset tutustumaan sivustosi taittoon ja tekemään siihen halutessasi vielä muutoksia.

Julkaisu

Kun olet hyväksynyt sivuston siirrämme sivuston haluamallesi palvelimelle. Voimme myös varata yrityksellesi web-hotellin ja verkkotunnuksen.

Suomessakin 30 miljoonaa Google hakua joka päivä

Yrityksen verkkosivut ovat nykypäivää ja niiden ulkonäön, toiminnollisuuksien sekä sisällön on palveltava asiakkaitasi 24/7. Tiesitkö muuten, että Googlessa tehdään joka päivä noin 30 miljoonaa hakua pelkästään Suomessa, ja jopa 61% kuluttajista etsii ennen ostopäätöstään tuotteista tietoa juuri yritysten kotisivuilta. Jos sivustollasi on vanhentunutta tietoa, tai viimeisin uutinen on kirjoitettu vuosia sitten, menetät varmasti kilpailijoillesi asiakkaitasi. 

7 syytä yrityksen kotisivuille

  1. Nostat yrityksesi imagoa verkkosivujen avulla. Olet uskottavampi yrittäjänä.
  2. Tavoitat uusia asiakkaita sekä saat sitoutettua vanhat.
  3. Voit helposti esitellä toimintaasi sivujesi kautta.
  4. Kilpailijasi ovat varmasti jo verkossa.
  5. Voit helposti esitellä töitäsi (referenssit) sekä saatua palautetta (asiakaspalaute).
  6. Nettisivut palvelevat asiakkaitasi sinun nukkuessasikin 24/7.
  7. Pääset nopeasti promoamaan uusia tuotteitasi tai palveluitasi.

Katica on Hostaan kumppani

Haluamme asiakkaillemme aina parasta. Siksi olemme hostaan kumppani ja rakennamme mielellämme kaikki kotisivut sekä verkkokaupat heidän palvelimilleen.
Hostaan Oy on kotimainen palveluntarjoaja, jonka taustalla on yli 15 vuoden kokemus ammattimaisten palvelinpalveluiden tuottamisesta. Modernina toimijana he päättivät ravistella pöhöttyneen toimialan kerralla uusiksi. Lisäksi Hostaalla on loistava asiakaspalvelu.