UKK – FAQ

Usein kysytyt kysymykset kotisivuista

Googlessa tehdään joka päivä pelkästään Suomessa noin 30 miljoonaa hakua. Jopa 61 % kuluttajista etsii ennen ostopäätöstään lisätietoa tuotteista ja palveluista juuri yritysten kotisivuilta. Jos sinulla ei ole kotisivuja tai ne eivät täytä tämän päivän vaatimuksia, ohjaat potentiaaliset asiakkaasi suoraan kilpailijallesi.

Teemme yrityksellesi laadukkaat kotisivut, joista oikeasti on hyötyä yrityksellesi. Optimoidut sivustot, käytettävyydeltään loistavat sekä vuosia ulkonäöltään kestävät kotisivut, jotka maksavat nopeasti itse itsensä takaisin. Kerralla ja kunnolla!

Toimitusaikamme vaihtelee työtilanteen sekä tilattavan sivuston laajuuden mukaan. Peruspaketteja saamme tehtyä 2-4 viikossa. 

Olemme todenneet WordPressin meille parhaiten soveltuvaksi mm. sen jatkuvan kehityksen ansiosta. WordPress-sivustoihin saa myös tarvittaessa lisättyä paljon erilaisia toiminnollisuuksia, kuten WooCommerce-verkkokaupan.

Tottakai, voit tilata meiltä myös sisällöntuotannon kotisivullesi ja suosittelemmekin sitä. Jos sinulla on jo tekstit, niin voit myös tilata niille copyn läpikäynnin. Sisältöoptimoidut tekstit ovat erittäin tärkeät löydettävyyden kannalta, näissä ei kannata säästellä. 

Tähän löydät tarkan vastauksen kotisivut yritykselle -sivulta.

Saat osallistua juuri sen verran kuin haluat. Kokemuksemme avulla saamme kotisivut rakennettua alkuhaastattelun jälkeen hyvinkin itsenäisesti. Ja useammat asiakkaamme antavatkin meille ns. vapaat kädet ulkonäön suunnittelun suhteen. Tarvitsemme yrityksesi logon, mahdolliset kuvat ja graafiset ohjeet käyttöömme heti projektin alussa.

Esikatselulinkin avulla pääset sitten kommentoimaan ehdotelmaamme. Mitään ei julkaista ennen hyväksyntääsi.

Voimme varata yrityksellesi verkkotunnuksen sekä webhotellin. Katica on Hostaan kumppani ja rakennamme mielellämme kaikki kotisivut sekä verkkokaupat heidän palvelimilleen.

Kyllä, Katica tarjoaa myös sivustojen ylläpitoa.

Sivustolle asennetaan sisältöpäivityksiä helpottava lisäosa, jonka avulla kuvien ja tekstien muutokset on todella helppo tehdä itsekin. 

Kyllä, sivusto voidaan rakentaa monikielisenä.

Lopullinen hinta muodostuu sivuston laajuudesta, graafisen suunnittelun määrästä sekä tarvittavista toiminnollisuuksista + lisäpalveluista (esim. sisällöntuotanto).

Kyllä teemme. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Usein kysytyt kysymykset verkkokaupasta

Kaikki tekemämme verkkokaupat perustetaan WooCommerce-alustalle, joka on ketterä, helppokäyttöinen ja hakukoneystävällinen − ja samalla sekä Suomen että koko maailman suosituin verkkokauppa-alusta. Saat verkkokauppaasi kiinni yleisimmät maksutavat ja logistiikat, ja tarvittaessa runsaasti lisätoiminnallisuuksia kauppasi kasvaessa.

Kerro toiveistasi ja mietitään yhdessä toimintaasi sopiva totetus. Monesti peruskauppa riittää useimmille toimijoille.

Kyllä. Teemme myös verkkokaupan ja kotisivujen yhdistelmiä (WordPress & WooCommerce).

Toimitusaikamme vaihtelee työtilanteen sekä tilattavan kaupan laajuuden mukaan. Peruskaupat saadaan tehtyä yleensä n. 2-3 viikossa. 

Kyllä toimii, kauppa on täysin responsiivinen.

Kaupan ulkonäön graafinen suunnittelu kuuluu aina sovittuun pakettiin. Mikäli sinulla on graafinen ohjeistus teemme suunnittelun sitä kunnioittaen. 

Varmasti osaat. Woo-kaupat ovat helppokäyttöisiä ja niiden käyttöliittymä on myös Suomeksi. Saat käyttöön myös halutessasi peruskoulutuksen.

WooCommerce toimii esim. Paytrailin, Klarnan sekä Bandoran maksujärjestelmillä. Niiden avulla saat kauppaasi kaikki yleisimmät suomalaiset pankit, luottokortit jne.

Hinta määräytyy sen mukaan mitä kaikkea kauppaan halutaan (ns. räätälöinnin määrä). 

WordPressin tai WooCommercen käytöstä et maksa käyttömaksuja sen valmistumisen jälkeen. Sinulle jää maksettavaksi webhotellin ja verkkotunnuksen maksut, maksuntarjoajan kuukausimaksut sekä provisiot, samoin logistiikan käytöstä joutuu maksamaan jokaisesta lähetyksestä palkkion operaattorille.

Suosittelemme myös ottamaan ylläpidon verkkokauppaan, ellei homma ole tuttua itsellesi.