Työt – Tanssiteatteri Eri

Referenssi

Tanssiteatteri Eri on tunnettu rohkeasta ja monitaiteellisesta ohjelmistostaan. Erin perustivat vuonna 1989 Tiina Lindfors, Eeva Soini ja Lassi Sairela. ERI on alusta asti luoneet omaperäistä ja vaikuttavaa teatteria, joka on mahdollisimman monien saavutettavissa. Kaunis ja persoonallinen teatteritila sijaitsee osoitteessa Yliopistonkatu 7, Turku. Pääohjelmiston lisäksi Eri esiintyy tilausteoksilla ympäri Suomea.

Katica toteutti Tanssiteatteri Erille kotisivut.
https://eri.fi/

”Meillä oli lukematon määrä erilaisia toiveita uusille kotisivuille. Sivuille piti saada tietoa meneillään olevista esityksistämme, projekteistamme ja tilausesityksistä – unohtamatta yli 30 vuoden historiaamme. Halusimme, että asiakkaamme löytävät haluamansa tiedon vaivattomasti. Myös sivujen päivittämisen tuli olla mahdollisimman helppoa, koska teemme sitä itse.
Yhteistyö sujui Katican kanssa jouhevasti. Hän osasi ottaa huomioon tarpeemme ja toteuttaa ne. Hän myös koulutti meidät päivittämään sivumme. Koska wordpress uusiutuu jatkuvasti eikä meillä ole resursseja seurata muutoksia, tilasimme Katicalta sivuston ylläpidon. Tämä helpottaa työtämme turvaten sivujen toimivuuden. Jos sivujamme päivittäessä olemme tehneet jonkin virheen, on Katicalta saanut nopeasti apua ongelmaan. ”
Maarit Keto-Seppälä, tuottaja, Tanssiteatteri ERI