Työt – Suomen Ekomatkaajat Oy

Referenssi

Toteuta unelmasi luonnon monimuotoisuutta suojellen! Ekomatkaajat on Suomen ainoa uhanalaisiin eläimiin ja luonnonsuojeluun keskittynyt yritys, joka järjestää vastuullisia elämysmatkoja. Heidän kauttaan pääset kokemaan koskettavia hetkiä eläintensuojelun parissa ja osallistut suojelutyöhön asiantuntijoiden johdolla. Vapaaehtoistyö saattaa muuttaa elämäsi – antaudu siis elämäsi seikkailuun! Ehkä juuri Sinun ansiostasi lukemattomat eläimet saavat mahdollisuuden elää.

Katica toteutti Suomen Ekomatkaajat Oy:lle kotisivut sekä verkkokaupan 2022.

https://ekomatkaajat.fi/ 

“Nettisivuprojekti eteni aikataulussa ja sivujen ensimmäinen versio oli varsin nopeasti nähtävillä. Saimme julkaistua nettisivut nopeammin kuin olin odottanut. Sivut ovat todella tyylikkäät ja olen saanut niistä paljon positiivista palautetta. Sain sivuille asioita, joiden olemassaolosta en edes tiennyt. Ne helpottavat paljon yrittäjän arkea. Sain paljon enemmän kuin toivoin, koska nettisivujen tekijä osaa työnsä. Opastus hoitui hienosti etänä ja kaikkiin sähköposteihini olen saanut vastauksen alle aikayksikön, myös laskun maksamisen jälkeen. Kiitos Katy!”
Maria Ojajärvi, Suomen Ekomatkaajat Oy

Asiakkaan vanhoille sivuille (kuvassa vasemmalla) oli ajan myötä tullut paljon ongelmia, joihin haluttiin pikainen korjaus. Asiakas joutui myös myymään matkoja sähköpostiviestittelyn kautta, joka vei paljon hänen aikaansa. Muutoinkin sivuston ulkonäkö oli jo vanhettunut ja kaipasi päivittämistä.

Uudet sivut 
Emme lähteneet korjaamaan vanhaa sivustoa, vaan loimme kokonaan uuden sivuston minkä kautta asiakkaamme voi mm. suoraan myydä matkojaan sekä esitellä kohteensa kattavasti. Vanhalla sivustolla oli todella paljon tärkeää tietoa, jotka taitettiin nyt selkeästi omille sivuilleen, mistä ne on helppo löytää. Asiakkaalla oli myös paljon YouTube-videoita, mitkä otettiin myös sivustolle käyttöön. Ulkonäkö uusittiin myös kokonaan isompien kuvien jne. avulla.