Luomme ulkoasun viestille, jonka haluat välittää

Kilpailijoista erottautuminen on nykyään jo välttämätöntä. Yritysilmeesi täytyy olla erottuva, luotettava ja jättää hyvän fiiliksen toiminnastasi. Graafinen suunnittelija loihtii yrityksellesi uniikit visuaaliset ilmeet, joita voit hyödyntää sitten kaikissa viestintäkanavissasi.

Graafinen suunnittelu

Puuttuuko yritykseltäsi esimerkiksi logo, käyntikortit tai graafinen ohjeisto? Kaipaako autosi tai yrityksen ikkunat uusia teippauksia? Onko sinulla jo kotisivujasi tai verkkokauppaasi varten koodaaja, mutta sivustojen visuaalinen suunnitelma puuttuu? Nämä ja muutkin graafiset suunnittelutyöt hoituvat kauttamme tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Meillä on myös yhteistyökumppaneina loistavia painoja, joten saat halutessasi uunituoreen tuotteen suoraan käsiisi.

Visuaaliset suunnittelut

Visuaalinen suunnittelu antaa ulkoasun viestille, jonka haluat välittää. Meidän graafisella suunnittelijalla on yli 20 vuoden kokemus alalta, joka takaa sen, että homma kuin homma tehdään laadulla ja vankalla ammattitaidolla.

Käyntikortit

Käyntikortit ovat yksi kaikkein tärkeimmistä mainostuotteista liikekumppaneita tavatessasi. Käyntikorteilla esittelet itsesi ja yrityksesi tapaamisissa, sekä saat jälkikäteenkin yhteydenottoja sen avulla. 

Logon suunnittelut

Logosuunnittelu on tärkeää hoitaa ammattimaisesti. Surkea logo syö yrityksesi uskottavuutta ja viestii jopa vääriä mielikuvia. Hyvä logo taas jää mieleen ja antaa heti yrityksestäsi ammattimaisen vaikutelman.

Esitteet, lehdet

Esitteet toimivat mainiosti myös digiaikana. Käytä esitteitä esimerkiksi asiakastapaamisissa myynnin tukena. Suunnittelemme visuaaliset ilmeet flyereista monisivuisiin esitteisiin, mikä ikinä onkaan oikea ratkaisu yrityksesi tarpeisiin. 

Yritysilmeet

Visuaalista yritysilmettä hyödynnetään mm. käyntikorteissa, kotisivuilla, somessa ja kaikkialla missä yritys näkyy. Pakettiin  kuuluu vähintään logon suunnittelu, typografia ja värimäärittelyt, käyntikortit ja PowerPoint -pohjat. Kysythän myös laajempia kokonaisuuksia.

Visuaaliset suunnitelmat

Suunnittelemme koodaajaasi varten myös visuaaliset ilmeet kotisivuillesi tai verkkokauppaan. Suunnitelman avulla säästät koodaajan aikaa kun hän saa käyttöönsä selkeän sivustosuunnitelman.

Mainostoimistotyöt

Lisäksi saat kauttamme muut mainostoimistotyöt; vaalikampanjoiden toteutukset, sanomalehti-ilmoitukset, myymälämainonnan suunnittelut jne.