GRAAFINEN SUUNNITTELija loihtii ULKOASUN VIESTILLE, JONKA HALUAT VÄLITTÄÄ

Kilpailijoista erottautuminen on nykyään jo välttämätöntä. Yritysilmeesi täytyy olla erottuva, luotettava ja jättää hyvän fiiliksen toiminnastasi. Graafinen suunnittelija loihtii yrityksellesi uniikit visuaaliset ilmeet, joita voit hyödyntää sitten kaikissa viestintäkanavissasi.

graafinen suunnittelu

Puuttuuko yritykseltäsi esimerkiksi logo, käyntikortit tai graafinen ohjeisto? Kaipaako autosi tai yrityksen ikkunat uusia teippauksia? Nämä ja muutkin graafiset suunnittelutyöt hoituvat kauttamme vikkelällä aikataululla. Meillä on myös yhteistyökumppaneina loistavia painoja, joten saat halutessasi uunituoreen tuotteen suoraan käsiisi.

visuaaliset suunnittelut

Visuaalinen suunnittelu antaa ulkoasun viestille, jonka haluat välittää. Meidän graafisella suunnittelijalla on yli 20 vuoden kokemus alalta, joka takaa sen, että homma kuin homma tehdään laadulla ja vankalla ammattitaidolla.

käyntikortit

Käyntikortit ovat yksi kaikkein tärkeimmistä mainostuotteista liikekumppaneita tavatessasi. Käyntikorteilla esittelet itsesi ja yrityksesi tapaamisissa, sekä saat jälkikäteenkin yhteydenottoja sen avulla. 

logon suunnittelut

Logosuunnittelu on tärkeää hoitaa ammattimaisesti. Surkea logo syö yrityksesi uskottavuutta ja viestii jopa vääriä mielikuvia. Hyvä logo taas jää mieleen ja antaa heti yrityksestäsi ammattimaisen vaikutelman.

esitteet, lehdet

Esitteet toimivat mainiosti myös digiaikana. Käytä esitteitä esimerkiksi asiakastapaamisissa myynnin tukena. Suunnittelemme visuaaliset ilmeet flyereista monisivuisiin esitteisiin, mikä ikinä onkaan oikea ratkaisu yrityksesi tarpeisiin. 

yritysilmeet

Visuaalista yritysilmettä hyödynnetään mm. käyntikorteissa, kotisivuilla, somessa ja kaikkialla missä yritys näkyy. Pakettiin  kuuluu vähintään logon suunnittelu, typografia ja värimäärittelyt, käyntikortit ja PowerPoint -pohjat. Kysythän myös laajempia kokonaisuuksia.

suurkuvatyöt

Suunnittelemme monikäyttöiset roll upit, Wind flagit, messuseinäkkeet ja muut myyntitilojen sekä osastojen rekvisiitat. Meiltä myös tienvarsitaulut ja –opasteet.

mainostoimistotyöt

Lisäksi saat kauttamme muut mainostoimistotyöt; vaalikampanjoiden toteutukset, sanomalehti-ilmoitukset, myymälämainonnan suunnittelut jne.

Pyydä meiltä tarjous!

Iskikö tarve käyntikortin suunnittelulle tai logolle. Puuttuuko yrityksesi pihalta opasteet? Kysy näihin ja muihinkin graafisiin tarpeisiisi tarjous!


Tutustuthan myös muihin palveluihimme:

Olen kiinnostunut saamaan tarjouksen:
Milloin työ suunnilleen toivotaan aloitettavan?
Olen myös kiinnostunut:
Jätä yhteystietosi:

digitoimisto katican referenssit