USEIN KYSYTTYÄ

Keräsimme kasaan palveluistamme usein kysyttyjä kysymyksiä sekä tietysti vastauksemme niihin. Jos et löydä täältäkään vastausta sinua mietityttävään asiaan, niin pistä ihmeessä viestiä, vastaamme pikaisesti.

ukk - usein kysytyt KYSYMYKSET

Kotisivujen tai verkkokaupan tekeminen ei useimmillekaan ole niin tuttua puuhaa. Siksi keräsimme kasaan vastauksemme mahdollisesti sinunkin päässäsi pyöriviin kysymyksiin nettisivuista tai -kaupasta. Tyhmiä kysymyksiä ei olekaan. Kaikkea saa ja pitääkin kysyä, niin saadaan hyvä yhteistyö aikaiseksi.

UKK - KOTISIVUT

Googlessa tehdään joka päivä noin 30 miljoonaa hakua pelkästään Suomessa, ja jopa 61% kuluttajista etsii ennen ostopäätöstään tuotteista tietoa juuri yritysten kotisivuilta. Jos sinulla ei ole kotisivuja tai ne eivät täytä tämän päivän vaatimuksia, ohjaat nuo potentiaaliset asiakkaasi suoraan kilpailijallesi. Myöskin uskottavuutesi kärsii. Yrityksellä täytyy tänä päivänä olla kotisivut.

Vaikkapa siksi, että meillä on kokemusta jo yli 15-vuoden ajalta ja olemme toteuttaneet jo satoja kotisivuja. Teemme laadukkaita ja toimivia nettisivuja, joissa on otettu tarkasti huomioon mm. niiden löydettävyyteen vaikuttavia asioita. Saat meiltä myös copywriterin kirjoittamat sisällöt, jotka on kirjoitettu ns. hakukoneystävälliseen muotoon. Haluamme oikeasti saada asiakkaillemme lisää kauppaa kotisivujen avulla.

Mitä kaikkea sitten teemme kotisivuja suunnitellessa, sen näet  täältä.

Emme. Olemme todenneet WordPressin meille parhaiten soveltuvaksi mm. sen jatkuvan kehittymisen takia. Siihen saa myös näppärästi lisättyä erilaisia toiminnallisuuksia. 

Voit lukea tarkan tuotantoprosessimme täältä.

Ja lukaise myös blogikirjoituksemme siitä, mitä kaikkea teemme kotisivuja suunnitellessa.

Toimitusaikamme on tällä hetkellä n. 4-8 viikkoa (toimitusaika käynnistyy siitä, kun olemme saaneet sinulta käyttöömme kaikki taittoon tarvittavat aineistot (logon, mahdolliset graafiset ohjeet, kuvat jne.).

Pienempiä sivustoja voi saada jopa nopeamminkin. 

Et saa, mutta hintamme ovat hyvin edulliset. Kotisivujemme tarkan lähtöhinnan näet hinnastostamme. Olemme rakentaneet yli 20 vuoden ja satojen jo tehtyjen kotisivujen kokemuksella tarkan tuotantoprosessin. Tuon prosessin avulla voimme taata laadukkaan lopputuloksen, sivut joista on oikeasti hyötyä. Laatu tarkoittaa mm. tarkkaa pohjatyötä, rautalankaversioita, testausta ym. Lisäksi pakettiimme kuuluu mm. tekstituotanto ja optimointi, jotka monesti on jätetty pois muiden tarjouksista. Katso tarkemmin kotisivujen suunnitteluun kuuluvat työt.

Olemme avoimia hintojemme suhteen ja näet ne suoraan hinnasto-sivulta.

Tarvitsemme käyttöömme logon, graafiset ohjeet (jos semmoiset on yritykselle luotu) ja omat kuvat. Nämä kannattaa kerätä heti kasaan, sillä emme voi aloittaa taittoa ilman niitä. Lisäksi alussa varaathan noin tunnin ajan haastatteluumme. Toivomme, että ehdit paneutua kanssamme kotisivujen tekoon, niin saamme yhdessä hyvän lopputuloksen. 

Kyllä saat. Niin web-hotellin kun verkkotunnuksenkin varaamiset ja käyttöönotot kuuluvat paketteihimme. Käytämme kahta hosting-tarjoajaa tällä hetkellä, joista voit valita. Olemme valinneet nämä niiden palvelinnopeuden sekä luotettavuuden takia.

Kyllä saa. Sivut voidaan rakentaa useammallakin kielellä.  

Sivujen optimointi on lyhyesti kerrottuna nippu erilaisia toimenpiteitä, joiden avulla sivusto saadaan paremmin löytymään hakukoneilla (kuten Google) haettaessa. Optimointiin kuuluu paljon erilaisia toimenpiteitä, kuten kuvien optimointi, url-osoitteet, optimoitu sisältö jne. Kiinnitämme näihin asioihin tarkasti huomiota ja siksi olemmekin saaneet tuotettua asiakkaillemme selkeää näkyvyyden parannusta.

Kyllä osaat. Saat siihen halutessasi käyttökoulutuksen Teamsin välityksellä. Olemme lisänneet WordPressin päälle vielä päivityksiä helpottavan lisäosan.

Myymme, mutta emme mielellämme. Kun hakusana-analyysi sekä sen mukaan kirjoitetut hakukoneoptimoidut sisällöt jäävät pois, huonontaa se löydettävyyttä selvästi. Tämä on hyvä ymmärtää. Emme suosittele säästämään sisällöntuotannosta.

Laskutamme 30 % heti projektin alussa ja loput 70 % työn loppuvaiheessa. Tuon 70 % voimme jakaa esim. kahteen korottomaan erään.

Toki. Tarjoamme ilmaisen n. 15 minuutin konsultaation,  missä käymme yhdessä läpi yrityksesi kotisivujen toimivuutta ja kerromme sinulle konkreettisia parannusehdotuksia. Konsultaatio ei sido sinua mihinkään ja se on täysin ilmainen. Varaathan tähän kuitenkin ajan =)

Kyllä on. Mielellämme ylläpidämme itse tehtyjä sivustojamme, mutta muutkin WordPress -sivut voidaan ottaa ylläpitoon. 

Kotisivut helposti
Verkkokaupan toimitusaika
Verkkokauppa helposti
Verkkokauppa ja kotisivut yhteen

UKK - verkkokauppa

Meidän verkkokauppamme tehdään WooCommerceen. Woocommerce on Suomen suosituin nettikauppa-alusta. Sen suosio perustuu toiminnollisuuksien helppokäyttöisyyteen ja luotettavuuteen. Jatkuvasti kehittyvä alusta kasvaa toimintasi mukana, toisin kuin monet muut halvat, kuukausimaksulliset nettikaupat.

Sovitaan aika ja jutellaan asiasta. Kun kerrot tarkemmin toiveistasi, voimme kertoa miten ne toteutettaisiin. WooCommerce on monipuolinen ja joustava kauppa-alusta.

Hinta määräytyy sen mukaan mitä kaikkea kauppaan halutaan. Lähtöhintamme niin ns. peruskaupalle löytyy hinnastostamme. Monesti peruskaupat riittävätkin.

Verkkokaupan toimitusaika on n. 4-8 viikkoa ja toimitusaika käynnistyy siitä, kun käytössämme on kaikki taittoon tarvittavat aineistot (logo, kuvat, mahdolliset graafiset ohjeet ym.)

Verkkokaupan tarkemman sisällön näet hinnastostamme. Kaupan suunnittelu alkaa haastattelusta ja jatkuu siitä rautalankaversion suunnitteluun jne.

Kyllä. Teemme myös verkkokaupan ja kotisivujen yhdistelmiä.  

WooCommerce toimii esim. Klarnan, Paytrailin sekä Bandoran maksujärjestelmillä. Näiden avulla saat kauppaasi suomalaiset pankit, luottokortit jne.

WooCommercen käytöstä et maksa käyttömaksuja sen valmistumisen jälkeen. Sinulle jää maksettavaksi web-hotellin ja verkkotunnuksen maksut, maksuntarjoajan kuukausimaksut sekä provisiot, samoin logistiikan käytöstä joutuu maksamaan jokaisesta lähetyksestä palkkion operaattorille.

Varmasti osaat =). Saat meiltä käyttökoulutuksen kaupan käyttöön ja yleisesti Woolla rakennetut verkkokaupat ovat helppokäyttöisiä.

Kyllä toimii. WooCommerce on täysin responsiivinen.

Totta kai =). Laita sähköpostia, mikäli kyseessä on pienempi avuntarve, useimmissa kysymyksissä voit varata ajan niiden läpikäyntiin.