Millainen on hyvä verkkokauppa?

Verkkokauppa tukee yritystoimintaasi 24/7, vuoden jokaisena päivänä. Se voidaan rakentaa joko uusien kotisivujesi kanssa samaan pakettiin tai omaksi yksittäiseksi moduuliksi. Verkkokauppamme ovat helppokäyttöisiä, luotettavia sekä täysin responsiivisia. Responsiivinen nettikauppa toimii kaikilla eri laitteilla moitteettomasti. Lisäksi kaupan käyttöliittymä on täysin suomenkielinen.

Mitä Woocommerce-verkkokauppa maksaa?

Olemme erikoistuneet yrityksiin, joilla on kohtuullinen tuotevalikoima ja jotka etsivät melko edullista, mutta monipuolista ja joustavaa ratkaisua. Rakennamme verkkokaupat WooCommercella, joka on avoimen lähdekoodin alusta. Et siis maksa jatkossa sen käyttämisestä mitään kuukausittaisia maksuja, mikä säästää kulujasi huomattavasti. Katso usein kysytyt kysymykset verkkokaupoista.

Suunnittelemme ja rakennamme yrityksesi tarpeisiin räätälöidyn verkkokaupan, johon annamme myös halutessasi käyttökoulutuksen. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää tarpeistasi!

WooCommerce-verkkokaupat

Woocommerce on Suomen suosituin nettikauppa-alusta. Sen suosio perustuu toiminnollisuuksien helppokäyttöisyyteen ja luotettavuuteen. Jatkuvasti kehittyvä alusta kasvaa toimintasi mukana, toisin kuin monet muut halvat, kuukausimaksulliset nettikaupat.

Kaupan ominaisuuksia

  • Kauppa on täysin responsiivinen
  • Kauppa toimii myös ladattaville tuotteille sekä palveluille
  • Voit luoda kuponkikoodeja, joiden avulla ostajat saavat määrätynlaisia alennuksia
  • Kauppaan on tarjolla runsaasti erilaisia lisätoiminnallisuuksia
  • Helppokäyttöinen
  • Suomenkielinen
  • Itse alustasta ei tule kuukausimaksuja
  • Kattavat maksutavat sekä logistiikka

Pyydä meiltä tarjous!

Kiinnostuitko, mahtavaa! Lähetä meille lisätietoja, niin saat pikaisesti sähköpostiisi alustavan tarjouksen. Sen jälkeen voimmekin sopia läpikäynnin, jossa kartoitamme tarkemmin tahtotilasi nettikaupan suhteen. Katso myös usein kysytyt kysymyksemme verkkokaupoista. 

Olen kiinnostunut
Mitä myisit kaupassasi?
Onko sinulla jo toiminnassa oleva verkkokauppa?
Verkkokauppaan tuleva tuote- tai palvelumäärä?
Kuka lisäisi tuotteesi kauppaan?
Tarvitsetko kauppaan jonkun integraation (esim. varasto-ohjelma). Kerro alla tarkemmin.
Muut tahtotilat kauppaan?
Sisällöntuotanto verkkokauppaan?
Tarvitsen myös
Tarvitsetko koulutuksen?
Tarvitsetko ylläpidon?
Jätä yhteystietosi:
Toivoisin, että kauppa olisi valmis:
Minulle saa soittaa:

Verkkokaupan maksutavat

WooCommerce-verkkokauppaan voidaan liittää monia eri maksujärjestelmiä. Tunnettuja maksuvälittäjiä ovat mm.


Suosittelemme vertailemaan välittäjien tarjoamia paketteja ja valitsemaan omaan tarkoitukseen parhaiten sopivan. Sen jälkeen tee sopimus valitsemasi maksunvälittäjän kanssa. 

Verkkomaksupainikkeiden käyttö verkkokaupassa kustantaa noin 5 – 60 € kuukaudessa, riippuen palveluntarjoajasta sekä sopimuksesta. Jotkut operaattorit (harvat nykyään) laskuttavat myös WooCommerce-lisäosasta, jonka avulla kauppa ja maksunvälittäjä saadaan integroitua.

Lisäksi kuluina tulee pieni maksuprovisio jokaisesta välitetystä maksusta.

Verkkokauppojen logistiikka

Logistiikka voidaan hoitaa perinteisen noutotavan lisäksi helposti esim. näillä:


Edellä mainitut ovat operaattoreita, jotka tarjoavat sinulle yhdellä sopimuksella useiden kuljetusyhtiöiden käytön, kilpailuttavat puolestasi hinnat sekä tarjoavat ohjelmiston, minkä avulla saat luotua pakettikortit pakkauksiin. Lisäksi heidän kauttaan saa kattavat raportoinnit postituksista.

Kuljetussopimusten keskittäminen säästää kuluja ja yksinkertaistaa niiden ennakointia, koska logistiikkakumppaneiden hinnoittelumallit ovat tyypillisesti lähetysperusteisia. Näin kauppiaan ei tarvitse sitoutua useisiin erilaisiin vuosi- tai kuukausisopimuksiin. Kulujen lisäksi kauppias säästää myös aikaa, kun sopimusneuvotteluista ja erillisistä seuranta- ja lähetysjärjestelmistä ei tarvitse huolehtia. 

Samoin kuin maksujärjestelmienkin tarjoajat, nämäkin logistiikkaan tarjoavat operaattorit ottavat provision palveluistaan.