Tarvitseeko yrityksesi uudet kotisivut?

Kun potentiaalinen asiakas saapuu kotisivuillesi, on sinulla vain muutama sekunti aikaa hurmata hänet. Jos siinä ei onnistu, siirtyy asiakas jo kilpailijasi sivustolle. Ei siis ole aivan sama miltä kotisivut näyttävät tai millaista sisältöä ne tarjoavat. Fiksusti toteutetut nettisivut tuovat sinulle myös uusia asiakkaita, kauppaa. Siksi kotisivuihin kannattaa ja pitää sijoittaa.

WORDPRESS-KOTISIVUT NOPEALLA AIKATAULULLA

Jos nettisivujen suunnittelu kestää kuukausia ja budjetti vain paisuu ja paisuu, olet todennäköisesti valinnut kumppaniksesi väärän tekijän. Me Digitoimisto Katicalla olemme suunnitelleet tarkasti kotisivujen tuotannon ja pystymme tarjoamaan sivut edullisesti, laadusta kuitenkaan tippaakaan tinkimättä.

JOPA 61% ETSII YRITYKSESI verkkoSIVUILTA TIETOA

Yrityksen verkkosivut ovat nykypäivää ja niiden ulkonäön, toiminnollisuuksien sekä sisällön on palveltava asiakkaitasi 24/7. Tiesitkö, että Googlessa tehdään joka päivä noin 30 miljoonaa hakua pelkästään Suomessa, ja jopa 61% kuluttajista etsii ennen ostopäätöstään tuotteista tietoa juuri yritysten kotisivuilta. Jos sivustollasi on vanhentunutta tietoa, tai viimeisin uutinen on kirjoitettu vuosia sitten, menetät varmasti kilpailijoillesi asiakkaita.

Digitoimisto Katica rakentaa laadukkaat verkkosivut WordPress-alustalle, joka on yksi maailman suosituimmista julkaisujärjestelmistä. Uskomme, että yhdistämällä toiveesi ja meidän ammattilaisten kädenjäljen, saamme aikaiseksi paitsi aidosti laadukkaat ja toimivat nettisivut yrityksellesi, myös rahoillesi vastinetta. Tutustu työnäytteisiimme.

MIKSI DIGITOIMISTO KATICA?

 • Pienenä toimistona pystymme tarjoamaan palvelumme erinomaisella hinta-laatusuhteella ja nopealla toimituksella.

 • Meillä juttelet suoraan kotisivujesi tekijän kanssa.

 • Sivusto tehdään yhdessä. Pääset kertomaan toiveistasi ja rakennamme räätälöidyn sivuston niitä kunnioittaen.

 • Meillä on kokemusta satojen kotisivujen tekemisestä.

 • Emme rakenna sivustoa nopeimmalla mahdollisella tavalla, vaan kaikki tehdään huolellisesti alusta loppuun. Emme myöskään käytä valmiita sivupohjia, joihin vaihdetaan vain uudet kuvat ja tekstit. Suunnittelemme jokaisen sivuston yksilöllisesti juuri asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. 

 • Sivustoa on helppo päivittää. Olemme hankkineet WordPressin päälle päivitystyökalun, jonka avulla muutosten tekeminen on todella helppoa.

 • Jos tarvitset apua tai neuvoja, niin laita sähköpostia tai soita. Autamme mielellämme.

 • Halutessasi voit jättää sivujesi ylläpidon meille.

Kotisivut Kemiönsaari

Kotisivujen teko avaimet käteen -pakettina

Kun tilaat Digitoimisto Katicalta nettisivut, kulkee tuotantoprosessi näin.

1. ALKUKARTOITUS

Aluksi käymme läpi sivuston tavoitteet ja sovimme tarkemmin aikataulut. Voit jo tällöin lähettää käyttöömme logon ja kuvasi, mutta mikäli sinulla ei ole omia kuvia, voimme käyttää sivustolla myös kuvapankkikuvia.

2. HAASTATTELU

Mikäli tilasit sivustollesi tekstituotannon, pidämme kanssasi n. 30 minuutin haastattelun. Puhelun aikana kartoitetaan tarkemmin yrityksesi tarjoamat palvelut. Varaathan tuon ajan rauhalliseen läpikäyntiin.

3. tekstituotanto

Haastattelun jälkeen copy kirjoittaa sivustollesi hakukoneystävälliset tekstit. Näiden avulla saamme parannettua kotisivusi sijoitusta Googlen hakutuloksissa.

4. kotisivujen TAITTO

Kun tekstit ovat valmiit, pääsemme suunnittelemaan verkkosivujen rakennetta sekä visuaalista ilmettä.

WordPressin sekä tarvittavien lisäosien asennuksen jälkeen, taitamme sivuston tehtyjen suunnitelmien mukaisesti. Teemme sivustolle myös tarkan perusoptimoinnin.

5. esikatselulinkki

Kun taitto on valmis, lähetämme sähköpostiisi esikatselulinkin, jonka avulla pääset tarkastamaan työmme. Ilmoittele sähköpostilla haluamasi muutokset, hoidamme nekin pikaisesti.

6. JULKAISU & ylläpito

Hyväksynnän jälkeen julkaisemme kotisivut sekä kytkemme kävijäseurannan.

Kotisivusi siirtyy tämän jälkeen täysin sinun hallintaasi, muistathan pitää huolta niiden tietoturvasta. Halutessasi voit myös tilata Katican ylläpitopaketin.

Pyydä meiltä kotisivutarjous!

Oletko kiinnostunut saamaan meiltä tarjouksen räätälöidyistä verkkosivuista? Lähetä tarjouspyyntösi viereisellä lomakkeella, niin saat sähköpostiisi alustavan tarjouksen. Voimme jutella sen jälkeen vaikka puhelimessa ja käydä yrityksesi tarpeet tarkemmin läpi.

Meiltä saat muuten myös korotonta maksuaikaa. Voit jakaa loppusumman useampaan korottomaan erään.


Tutustuthan myös muihin palveluihimme:

Olen kiinnostunut
Olen kiinnostunut myös
Sisällöntuotanto
Olen myös kiinnostunut:
Verkkotunnus
Ajatuksia ulkonäöstä?
Jätä yhteystietosi:
Minulle saa soittaa:

miksi yrityksesi tarvitsee nettisivut?

 • Nostat yrityksesi imagoa niiden avulla. Olet uskottavampi yrittäjänä.

 • Tavoitat uusia asiakkaita sekä saat sitoutettua vanhat.

 • Voit helposti esitellä toimintaasi sivujesi kautta.

 • Kilpailijasi ovat varmasti jo verkossa.

 • Voit helposti esitellä töitäsi (referenssit) sekä saatua palautetta (asiakaspalaute).

 • Nettisivut palvelevat asiakkaitasi sinun nukkuessasikin 24/7.

 • Pääset nopeasti promoamaan uusia tuotteitasi tai palveluitasi.

verkkosivujen ylläpitopaketti

Kaikki eivät halua tai ehdi muilta töiltään ylläpitää omia sivustojaan. Heille tarjoamme ratkaisuksi Katican ylläpitopakettia. Sen kiinteään kuukausihintaan kuuluu:

 • Yrityksesi verkkotunnuksen uusiminen vuosittain (1 kpl, fi/com)
 • Käyttöjärjestelmän (WP:n) päivitykset
 • Tietoturvapäivitykset (lisäosien päivitykset)
 • Sivuston sisällön päivityksiä 1 tunnin verran kuukaudessa
 • Muu käyttötuki (ark. 8-16)


Hinta: 28,00 €/kk + alv
(12 kk sopimus)

Mikä webhotelli & verkkotunnus?

Jokainen verkkosivu tarvitsee osoitteen = verkkotunnuksen (domainin). Tämä on siis se osoite, joka esiintyy selaimen osoiterivillä (esim. katica.fi). Se voi olla esimerkiksi yrityksesi nimi tai kuvailla muuten palveluitasi/tuotteitasi. Hyvä domain on myös helppo muistaa ja kirjoittaa.

Sivut tarvitsevat myös webhotellin. Webhotelliin majoitetaan yrityksen kotisivut, eli asiakas vuokraa kotisivutilaa palveluntarjoajan, kuten Zonerin, palvelimilta.

Suosittelemme Zoneria, koska:

 • Zonerilla on tutkitusti Suomen nopeimmat palvelimet
 • Zoner on kotimainen hostingpalveluntarjoja, jonka palvelimet myös sijaitsevat Suomessa
 • Ripeä ja asiantunteva palvelu: tukipuheluihin vastataan vain 14 sekunnissa
 • Zonerilla on yli 17 000 tyytyväistä asiakasta ja määrä kasvaa jatkuvasti.
 • Zonerin avulla voit luottaa siihen, että kotisivusi toimii nopeasti ja luotettavasti.

tilaamme puolestasi domainin sekä webhotellin

Tilaamme puolestasi niin verkkotunnuksen kun webhotellinkin. Jos haluat tilata ne jostain syystä itse, niin teethän tilauksesi alla olevasta linkistä. Saamme suosittelusta pienen kumppanuusohjelmakomission, kiitos.

bloggaaja, kiinnostaako WordPress-blogi?

Haluatko perustaa uuden blogin WordPressiin tai siirtää Blogger-blogisi WordPressin alustalle? Suunnittelemme räätälöidyllä ulkonäöllä valmistettuja WP-blogeja nopeallakin aikataululla. Hinnat alk. 348,00 € + alv.

Miksi siirtyisit Wp-blogiin?

Jokainen bloggaaja himoitsee uusia yhteistyökumppaneita. Siksi blogin on oltava kiinnostava sisällöltään sekä visuaalisesti näyttävä. Bloggerista löydät vain mälsiä perusteemoja, joita tuhannet muutkin bloggaajat käyttävät, mutta WP:llä saamme luotua käyttöösi täysin räätälöidyn blogin. 

Et muuten myöskään omista Bloggerin sivuja. Googlella on täysi oikeus sulkea palvelunsa milloin tahansa. Ja aivan kuten Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissakin, Google voi myös sulkea tilisi ilman mitään varoitusta. Työkseen bloggausta tekevälle tuollainen tilanne olisi harmillinen. WordPressissä taas omistat blogisi, eikä kukaan voi sulkea sitä sinulta. 

WP:ssä et ole myöskään sidoksissa mihinkään tiettyyn palvelimeen. Voit halutessasi siirtyä milloin tahansa uuteen webhotelliin. Bloggerista et voi viedä blogiasi mihinkään muuhun kuin takaisin Bloggeriin. 

Tärkeät lisäasetukset, kuten ponnahdusikkunat tai verkkokauppa, eivät ole mahdollisia toteuttaa Blogger-alustalla. Tämä rajoittaa varmasti mahdollisuuksiasi ansaita rahaa. WP:ssä nämäkin toiminnot onnistuvat. 

Bloggeria ei ole myöskään pitkään aikaan enää kehitetty, mikä kuulostaa hieman huolestuttavalta. WordPress taasen kehittyy jatkuvasti. 

Olisiko tässä jo tarpeeksi syitä siirtyä bloggaamaan WP:n puolelle? Ota yhteyttä!

kotisivupakettien hinnat

MINI

1-3 sivua (WordPress)
696,00
 • Haastattelu
 • Räätälöity visuaalinen ilme
 • Lomake, kartta, some, kävijäseuranta
 • Perusoptimointi
EDULLISIN

PERUS

1-5 sivua (WordPress)
886,00
 • Haastattelu
 • Räätälöity visuaalinen ilme
 • Lomake, kartta, some, kävijäseuranta
 • Perusoptimointi
SUOSITTU

LAAJA

1-10 sivua (WordPress)
1284,00
 • Haastattelu
 • Räätälöity visuaalinen ilme
 • Lomake, kartta, some, kävijäseuranta
 • Perusoptimointi
RIITTOISA

Mikäli tarvitset enemmän kuin 10:sta sivua kotisivuillesi, pyydä siitä oma tarjous!

Ilmainen kotisivujesi konsultaatio

Tuntuuko siltä, että yrityksesi kotisivut kaipaisivat uudistusta? Haluaisitko kuulla meiltä konkreettisia parannusehdotuksia sivustollesi?

Varaa meiltä puolen tunnin konsultaatio, jossa käymme yhdessä läpi yrityksesi kotisivujen toimivuutta ja kerromme sinulle konkreettisia parannusehdotuksia. Konsultaatio ei sido sinua mihinkään ja se on täysin ilmainen.

Järjestämme konsultaatiot joko sähköpostilla, puhelimella tai esim. Google Hangouts-ohjelmalla.

Laita meille sähköpostia osoitteeseen: info@katica.fi, niin sovitaan aika sivustosi läpikäynnille.

Ilmainen kotisivujen konsultaatio