Tarvitseeko yrityksesi uudet kotisivut?

Kun potentiaalinen asiakas saapuu kotisivuillesi, on sinulla vain muutama sekunti aikaa hurmata hänet. Jos siinä ei onnistu, siirtyy asiakas jo kilpailijasi sivustolle. Ei siis ole aivan sama miltä kotisivut näyttävät tai millaista sisältöä ne tarjoavat. Hyvin toteutetut sivut tuovat sinulle myös uusia asiakkaita, kauppaa. Siksi kotisivuihin kannattaa ja pitää sijoittaa.

Löytyvätkö kotisivusi hakukoneissa?

Suunnittelemme ja toteutamme yritysten nettisivuja, joiden näkyvyyteen hakukoneissa panostetaan huolellisesti. Teemme hakusana-analyysin avulla sivustolle tarkkaan optimoidun sisällön, johon kuuluu tekstien lisäksi mm. metatiedot, url-osoitteet sekä sisäiset linkitykset. Sivustolle tehdään myös tekninen perusoptimointi, jonka avulla mm. sivustosi saadaan latautumaan nopeammin. Kaikkien sivustollesi tehtävien toimenpiteiden avulla, saamme selkeästi niiden näkyvyyttä parannettua.

Jopa 61 % etsii yrityksestäsi tietoa verkkosivuiltasi

Yrityksen verkkosivut ovat nykypäivää ja niiden ulkonäön, toiminnollisuuksien sekä sisällön on palveltava asiakkaitasi 24/7. Tiesitkö, että Googlessa tehdään joka päivä noin 30 miljoonaa hakua pelkästään Suomessa, ja jopa 61% kuluttajista etsii ennen ostopäätöstään tuotteista tietoa juuri yritysten kotisivuilta. Jos sivustollasi on vanhentunutta tietoa, tai viimeisin uutinen on kirjoitettu vuosia sitten, menetät varmasti kilpailijoillesi asiakkaita.

Digitoimisto Katica rakentaa laadukkaat ja optimoidut verkkosivut WordPress-alustalle, joka on yksi maailman suosituimmista julkaisujärjestelmistä. Uskomme, että yhdistämällä toiveesi ja meidän ammattilaisten kädenjäljen, saamme aikaiseksi paitsi aidosti laadukkaat ja toimivat nettisivut yrityksellesi, myös rahoillesi vastinetta. 

Miksi Digitoimisto Katica?

 • Kotisivusi tehdään yhdessä. Pääset kertomaan sivustosi tavoitteet ja rakennamme niiden perusteella räätälöidyn, tyylikkään kokonaisuuden. Meillä myös juttelet suoraan kotisivujesi tekijän kanssa.
 • Olemme toteuttaneet jo satoja onnistuneita projekteja (lähes 2000 jo toteutettua kotisivua).
 • Emme rakenna sivustoa nopeimmalla mahdollisella tavalla, vaan teemme työmme huolellisesti tarkan suunnitelmamme mukaisesti.
 • Toteutamme jokaisen sivuston yrityksesi tarpeisiin sopivaksi.
 • Panostamme sivujesi löydettävyyteen, meille se on tärkeä asia. Haluamme oikeasti, että saat näkyvyyttä ja kauppaa sivujesi avulla.
 • Sivustoa on helppo päivittää. Asennamme WordPressin päälle vielä päivitystyökalun, jonka avulla muutosten tekeminen on todella helppoa. Saat myös koulutuksen työkalun käyttöön.
 • Halutessasi voit jättää sivujesi ylläpidon meille.
 • Katso referenssimme
Kotisivut Kemiönsaari

Kotisivujen teko avaimet käteen -pakettina

Kun tilaat Digitoimisto Katicalta nettisivut, kulkee tuotantoprosessi näin.

1. Alkukartoitus

Aluksi käymme läpi sivuston tavoitteet ja sovimme tarkemmin aikataulut. Voit jo tällöin lähettää käyttöömme logon ja kuvasi, mutta mikäli sinulla ei ole omia kuvia, voimme käyttää sivustolla myös kuvapankkikuvia.

2. Haastattelu

Pidämme kanssasi aloituspalaverin (haastattelun). Puhelun tai Teamsin aikana kartoitetaan tarkemmin yrityksesi tarjoamat palvelut. Varaathan tuon ajan rauhalliseen läpikäyntiin.

3. Tekstituotanto

Haastattelun jälkeen copy kirjoittaa sivustollesi hakukoneoptimoidut sisällöt (huom! lisäpalvelu). Näiden avulla saamme parannettua kotisivusi sijoitusta Googlen hakutuloksissa.

4. Tuotanto

Kun tekstit ovat valmiit, pääsemme suunnittelemaan verkkosivujen rakennetta sekä visuaalista ilmettä.

WordPressin sekä tarvittavien lisäosien asennuksen jälkeen, taitamme sivuston tehtyjen suunnitelmien mukaisesti. Teemme sivustolle myös tarkan perusoptimoinnin.

5. Esikatselu

Kun taitto on valmis, lähetämme sähköpostiisi esikatselulinkin, jonka avulla pääset tarkastamaan työmme. Ilmoittele sähköpostilla haluamasi muutokset, hoidamme nekin pikaisesti.

6. Julkaisu & ylläpito

Hyväksynnän jälkeen julkaisemme kotisivut sekä kytkemme kävijäseurannan.

Kotisivusi siirtyy tämän jälkeen täysin sinun hallintaasi, muistathan pitää huolta niiden tietoturvasta. Halutessasi voit myös tilata Katican ylläpitopaketin.

Miksi yrityksesi tarvitsee nettisivut?

 • Nostat yrityksesi imagoa niiden avulla. Olet uskottavampi yrittäjänä.

 • Tavoitat uusia asiakkaita sekä saat sitoutettua vanhat.

 • Voit helposti esitellä toimintaasi sivujesi kautta.

 • Kilpailijasi ovat varmasti jo verkossa.

 • Voit helposti esitellä töitäsi (referenssit) sekä saatua palautetta (asiakaspalaute).

 • Nettisivut palvelevat asiakkaitasi sinun nukkuessasikin 24/7.

 • Pääset nopeasti promoamaan uusia tuotteitasi tai palveluitasi.

Verkkosivujen ylläpitopaketti

Kaikki eivät halua tai ehdi muilta töiltään ylläpitää omia sivustojaan. Heille tarjoamme ratkaisuksi Katican ylläpitopakettia. Sen kuukausihintaan kuuluu:

 • Käyttöjärjestelmän (WP:n) päivitykset
 • Lisäosien päivitykset)
 • Muu käyttötuki (ark. 8-16)


Lisäksi pakettiin voidaan lisätä aikaa myös sisältöpäivitysten tekemiseen. Mietitään yhdessä tarpeisiisi sopiva paketti. 

Mikä webhotelli & verkkotunnus?

Jokainen verkkosivu tarvitsee osoitteen = verkkotunnuksen (domainin). Tämä on siis se osoite, joka esiintyy selaimen osoiterivillä (esim. katica.fi). Se voi olla esimerkiksi yrityksesi nimi tai kuvailla muuten palveluitasi/tuotteitasi. Hyvä domain on myös helppo muistaa ja kirjoittaa.

Sivut tarvitsevat myös webhotellin. Webhotelliin majoitetaan yrityksen kotisivut, eli asiakas vuokraa kotisivutilaa meidän palvelimelta. 

Tilaamme puolestasi domainin

Tilaamme puolestasi verkkotunnuksen ja tarjoamme käyttöösi webhotellin. Kysy lisää, niin selvitetään millaisen palvelintilan tarvitset sivustollesi. Huolehdimme myös sivujesi ylläpidosta; päivitämme järjestelmää sekä sen lisäosia. Nämä ovat tärkeitä toimenpiteitä sivujesi tietoturvan takaamiseksi. 

Bloggaaja, kiinnostaako WordPress-blogi?

Haluatko perustaa uuden blogin WordPressiin tai siirtää Blogger-blogisi WordPressin alustalle? Suunnittelemme räätälöidyllä ulkonäöllä valmistettuja WP-blogeja nopeallakin aikataululla.

Miksi siirtyisit WP-blogiin?

Jokainen bloggaaja himoitsee uusia yhteistyökumppaneita. Siksi blogin on oltava kiinnostava sisällöltään sekä visuaalisesti näyttävä. Bloggerista löydät vain perusteemoja, joita miljoonat muutkin bloggaajat käyttävät, mutta WP:llä saamme luotua käyttöösi täysin räätälöidyn blogin. 

Et muuten myöskään omista Bloggerin sivuja. Googlella on täysi oikeus sulkea palvelunsa milloin tahansa. Ja aivan kuten Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissakin, Google voi myös sulkea tilisi ilman mitään varoitusta. Työkseen bloggausta tekevälle tuollainen tilanne olisi harmillinen. WordPressissä taas omistat blogisi, eikä kukaan voi sulkea sitä sinulta. 

WP:ssä et ole myöskään sidoksissa mihinkään tiettyyn palvelimeen. Voit halutessasi siirtyä milloin tahansa uuteen webhotelliin. Bloggerista et voi viedä blogiasi mihinkään muuhun kuin takaisin Bloggeriin. 

Olisiko tässä jo tarpeeksi syitä siirtyä bloggaamaan WP:n puolelle? Ota yhteyttä!

Ilmainen ja rehellinen kotisivujesi konsultaatio!

Tuntuuko siltä, että yrityksesi kotisivut kaipaisivat uudistusta? Haluaisitko kuulla meiltä konkreettisia parannusehdotuksia sivustollesi?

Varaa meiltä 15 minuutin konsultaatio, jossa käymme yhdessä läpi yrityksesi kotisivujen toimivuutta ja kerromme sinulle konkreettisia parannusehdotuksia. Konsultaatio ei sido sinua mihinkään ja se on täysin ilmainen.

Järjestämme konsultaatiot joko sähköpostilla, puhelimella tai esim. Teamsin kautta.

Laita meille sähköpostia osoitteeseen: info@katica.fi, niin sovitaan aika sivustosi läpikäynnille.

Ilmainen kotisivujen konsultaatio