Kotisivut Kemiönsaarelta

Vaikka kotisivujen tekeminen ei vaadikaan naamakkain tapaamista, niin välillä on todella mukava toimia oman kuntansa yrittäjien, yhdistysten sekä kerhojen kanssa.

Kemiönsaari on 3 000 saaresta koostuva kaunis saaristokunta, joka sijaitsee Turun ja Helsingin välissä, Salon eteläpuolella. Asukkaita kunnassamme on n. 6700 henkilöä ja kesäisin määrä lähes tuplaantuu yli 4700 kesämökin ansiosta. Suosittuihin matkailukohteisiin kuuluvat muun muassa Örö, Bengtskärin majakka ja Kasnäs. Visit Kimitoön/Kemiönsaaren kotisivuilta löytyy tarkemmin tietoa kuntamme tapahtumista ym. toiminnasta.

Digitoimisto Katica tarjoaa Kemiönsaaren yrittäjille, yhdistyksille sekä erilaisille kerhoille WordPress-kotisivut, verkkokaupat sekä muutkin graafisen tuotteet; logot, käyntikortit, esitteet, lehdet, teippaussuunnittelun jne. jne. Katica on uusi (ja pieni) digitoimisto Kemiössä, mutta kokemusta mainonnan alalta toki löytyy jo 20 vuoden ajalta. Tue paikallista toimintaa ja pyydä ihmeessä meiltä tarjous. Pystymme toimittamaan esimerkiksi kotisivut nopeallakin aikataululla, jopa muutamassa päivässä.


Tarjous Kemiönsaaren yrittäjille, yhdistyksille sekä kerhoille

Tarjoamme 1.8.–31.12.2020 välisenä aikana tilatuista kotisivuista -15 % alennuksen Kemiönsaarella toimivalle yrittäjälle, yhdistykselle tai kerholle. Mainitse tarjous tilaustasi tehdessäsi.

KIRJOITTI: DIGITOIMISTO KATICA

Kotisivut: KATICA.FI | Sähköposti: INFO@KATICA.FI

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on digg
Share on skype