Tutustu katican blogiin

Katican blogi tarjoaa kiintoisaa sisältöä kaikille digimarkkinoinnista kiinnostuneille!  Täältä löydät leppoisaa luettavaa kahvipöytä­keskusteluihin tueksi. Ota siis lukuun alan uusimmat kuulumiset ja toimivimmat vinkit viimeisimpiin villityksiin.

Hakukoneoptimointi

Olipa kerran kotisivut, joilla kukaan ei käynyt

Tämä on yllättävän monen yrittäjän ”iltasatu”. Yrityksellä on olemassa kotisivut, mutta kauppaa niiden kautta ei tehdä laisinkaan. Alan tärkeimmillä hakusanoilla haettaessa oma sivusto löytyy Googlesta

Verkkokauppa laajentaa asiakaskuntaasi
Verkkokauppa

Verkkokaupat laajentavat asiakaskuntaasi

Verkkokauppa laajentaa potentiaalista asiakaskuntaasi huomattavasti. Monet yritykset haluavat toimia verkossa, koska näin kiinteät kustannukset eivät nouse liian suuriksi. Luotettavan verkkokaupan laatiminen vaatii ammattimaisen, brändisi näköisen

Verkkokaupan perustaminen – ohjeet aloittelijalle
Verkkokauppa

Verkkokaupan perustaminen

Verkkokaupan perustaminen vaatii tarkkaa pohdintaa ja oikeita valintoja esimerkiksi alustan valinnassa. Kokosimme aloittelevalle verkkokauppiaalle paketin asioista, joita sinun täytyy ainakin ottaa huomioon omaa kauppaa perustaessa.

Woocommerce verkkokauppa – blogi
Verkkokauppa

Miksi valita WooCommerce-verkkokauppa?

Paytrailin julkaisema suuri verkkokauppa-alustaraportti 2020 näyttää, että WooCommerce on edelleen Suomen suosituin verkkokauppa-alusta. Syitä on monia, mutta yrittäjät arvostavat erityisesti sen edullisuutta, monipuolisuutta sekä joustavuutta.